Αξιοποίησε την ψήφο σου. Για να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα

Η ψήφος στις ευρωπαϊκές εκλογές είναι η ευκαιρία σου να συμβάλεις σε τι πρέπει να επικεντρωθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Κάνε εγγραφή τώρα για να λαμβάνεις υπενθυμίσεις σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές και βεβαιώσου ότι δεν θα ξεχάσεις να αξιοποιήσεις την ψήφο σου. Γιατί όσοι περισσότεροι ψηφίζουμε, τόσο ισχυρότερη γίνεται η δημοκρατία.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η δημοκρατία μπορεί να φαίνεται προφανής για εμάς σήμερα. Αυτό όμως δεν συνέβαινε πάντοτε.

Σε μια εποχή όχι πολύ μακρινή, εκατομμύρια Ευρωπαίοι έζησαν καταστάσεις στις οποίες δεν μπορούσαν να ψηφίσουν ούτε καν να εκφραστούν ελεύθερα. Η ίδια τους η ζωή μπορεί να κινδύνευε, απλώς και μόνο επειδή ήταν διαφορετικοί, είχαν διαφορετικές απόψεις ή επιθυμούσαν μια διαφορετική ζωή.

Η δημοκρατία είναι ένα πολύτιμο δώρο που μας κληροδότησαν οι προηγούμενες γενιές. Την οραματίστηκαν και αγωνίστηκαν για την επίτευξή της. Τώρα εναπόκειται σε εμάς να τη διατηρήσουμε, να την ενισχύσουμε και να την κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές.

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι η ψήφος - διότι όσο περισσότεροι άνθρωποι ψηφίζουν, τόσο ισχυρότερη γίνεται η δημοκρατία.

Στις 6-9 Ιουνίου 2024: Αξιοποίησε την ψήφο σου. Για να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα.

Ευρωπαϊκές εκλογές 2024